NISTOR: IDEEA CRESTERII PRETULUI ALIMENTELOR, PENTRU PREVENIREA RISIPEI ALIMENTARE, E O MOSTRA HALUCINANTA A GANDIRII TEHNOCRATE

Deputatul PMP de Braila Marioara Nistor califica drept “halucinanta” declaratia ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, legata de varianta cresterii pretului alimentelor, pentru a preveni risipa in acest domeniu. Marioara Nistor considera ca adoptarea unor reglementari fiscale prin care sa se majoreze pretul alimentelor ar afecta grav un numar mare de romani, care au venituri modeste si care si asa fac eforturi sa-si asigure hrana de zi cu zi: “Asistam la o noua mostra halucinanta a gandirii tehnocrate. In viziunea ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pretul alimentelor ar trebui sa creasca, in asa fel incat romanii sa nu mai consume. Cam acesta e pe scurt rezumatul declaratiilor ministrului.

Atitudinea domnului Irimescu reprezinta o grava eroare in privinta intelegerii problemelor cu care se confrunta romanii. Intrebarea logica pe care oricare dintre noi si-o adreseaza este ce se intampla cu romanii care traiesc din salariul minim pe economie? Sau ce se intampla cu romanii fara un loc de munca? Ii punem si pe acestia sa cumpere alimente mai scumpe?

Inca nu m-am lamurit pentru cine lucreaza acest ministru, dar cu siguranta el lucreaza impotriva romanilor. Asistam la o gandire limitata a actualului ministru al Agriculturii, care nu ar fi avut ce sa mai caute in acest guvern, dupa decizia Parlamentului de a vota impotriva sa la motiunea simpla”.