NISTOR: VREM CA PMP SA OBTINA CEL PUTIN 15% DIN VOTURILE BRAILENILOR, LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Presedintele PMP Braila, deputatul Marioara Nistor, isi propune ca la alegerile parlamentare de la finele acestui an, organizatia sa obtina cel putin 15% din voturile electoratului. Marioara Nistor sustine ca fuziunea PMP-UNPR s-a realizat in conditii bune la Braila, ca fostele organizatii PMP si UNPR lucreaza impreuna ca o echipa si in acest context, este convinsa ca poate obtine acest rezultat bun la alegeri: “Obiectivul nostru la nivel national este un procent cuprins intre 15% si 20%, asta ne cere domnul presedinte Traian Basescu, iar eu, la nivelul judetului Braila, imi doresc ca procentul nostru sa fie de minim 15%  si nu numai ca-mi doresc, dar cred ca il si putem realiza, pentru ca suntem la Braila o echipa puternica, o echipa solida.

Competitorii nostri politici sunt cele doua partide autointitulate <<marele PSD>> si <<marele PNL>>, in mod egal ei vor fi adversarii nostri, nu ne vom alia cu niciunul dintre ei. Vom candida la aceste alegeri siguri, pentru ca vrem sa demonstram ca suntem o adevarata forta politica a Romaniei.

Dupa alegeri, in functie de scorul pe care il vom obtine, vom vedea daca si cu cine ne vom alia. Dar ceea ce ne dorim, in frunte cu presedintele nostru, Traian Basescu, este ca PMP sa dea premierul Romaniei – si acela sa fie Traian Basescu”.