Popa: Nu pot sa accept ca „liderii” liberali braileni au ales varianta de a-si etala lenjeria intima la temperaturi de canicula

p1070962

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) se arata ingrijorat de discutiile aprinse iscate in spatiul public pe tema listei de candidati PNL Braila desemnati la finele saptamanii trecute, lista nevalidata inca in cadrul Biroului Politic Judetean. Petrica Popa face apel la colegii sai liberali sa nu se mai angreneze in asemenea polemici, facand mai mult rau, decat bine, imaginii organizatiei PNL Braila, prin declaratiile sau comentariile lor. Consilierul liberal este extrem de critic cu unii dintre propriii colegi, despre care scrie pe o retea de socializare ca “au ales varianta de a-si etala lenjeria intima la temperaturi de canicula”: <<Eu nu accept sa inteleg de ce atat de multa tevatura pe o „problema” neoficializata. Nu pot sa accept ca „liderii” liberali braileni au ales varianta de a-si etala lenjeria intima la temperaturi de canicula. Eu le cer tuturor mult calm si respect pentru membrii liberali braileni. Sper sa fiu inteles in timp util.Altfel…vom avea 5 deputati PSD si doi senatori (bineanteles) PSD.

Le atrag atentia distinsilor domni , care se considera „da dreapta” , ca aceasta situatie politica nu a mai fost din „duminica orbului-20 mai 1990”.Am afirmat acest fapt si pentru alegerile locale. Din nefericire am avut dreptate… Eu nu pot intelege de ce atati „politicieni” vor sa fie primii pe liste pentru a lua bataie (din nou) de la PSDBraila. Stimabililor nu v-ati saturat sa infrangeti . Nu ati inteles ca ” DIVIDE ET IMPERA” este etern?”.

Amintim ca sedinta de saptamana trecuta  a conducerii PNL Braila a avut loc intr-o atmosfera extrem de tensionata si s-a sfarsit inainte de validarea candidatilor in Biroul Politic Judetean, pentru ca presedintele Vasile Cortez si o parte dintre liberali au parasit sala, dupa ce Cotrez a fost numit “pacalici” de catre prim-vicepresedintele Florin Carligea. In plus, rezultatele votului – care nu au fost validate de BPJ si ca atare, nu sunt oficiale – sunt contestate de catre unii liberali, care apreciaza ca o parte dintre persoanele aflate pe locurile fruntase mai degraba vor indeparta electoratul de PNL, decat sa atraga voturi.