ANCUTA: CARLIGEA ATACA DUR ORGANELE DE CONTROL FISCAL, DESI ACESTEA APLICA LEGEA. TATAL LUI A FOST SEF CONTROL FINANCIAR, INAINTE DE ‘89

Candidatul PMP Cristian Ancuta l-a criticat astazi pe liberalul Florin Carligea – pe care-l considera principalul adversar in cursa electorala pentru castigarea mandatului de senator -, in legatura cu pozitia acestuia fata de ANAF si alte organe de control.  Ancuta a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca l-a auzit pe Carligea vorbind intr-o emisiune de televiziune, in care “a avut o pozitie foarte dura impotriva organelor de control de la Finante, ANAF si asa mai departe”:  “Exista legi in momentul de fata care sunt facute asa cum sunt facute, dumnealor nu fac decat sa le puna in aplicare. De ce nu venim cu legi care sa reglementeze toate aceste lucruri?

Sa nu uitam ca tatal domnului Carligea a fost pe timpul lui Ceausescu sef Control financiar. Ceea ce dumnealui a spus aseara mi s-a parut total in neconcordanta cu ceea ce stie si de la tatal dumnealui. Legile se respecta, se pun in aplicare dupa cum ele sunt facute si noi aici trebuie sa venim sa ne aducem aportul, daca vrem sa fim in legislativ”.