ASFALTUL TURNAT ZILELE TRECUTE PE SOSEAUA RAMNICU SARAT A INCEPUT DEJA SA CRAPE SI SA SE SCUFUNDE

Lucrari de mantuiala, care se degradeaza la cateva zile dupa ce sunt finalizate. Se intampla in municipiul Braila, pe Soseaua Ramnicu Sarat, unde o buna perioada de timp traficul rutier s-a realizat in conditii dificile, fiindca s-a lucrat pe un sens de mers. Acum, dupa finalizarea lucrarilor si acoperirea gropilor, se poate constata “la ochiometru” ca o parte din zona respectiva, proaspat asfaltata, va trebui reparata cat de curand, fiindca asfaltul crapa si se scufunda, incet-incet.

Consilierul municipal Lucian Caprariu (independent) a postat pe o retea de socializare imagini de la fata locului, in care se vede ca in unele zone, covorul asfaltic deja a crapat si pe unele portiuni, a inceput sa se scufunde. In plus, Caprariu a stat de vorba cu un sofer care circula des pe Soseaua Ramnicu Sarat si care  are si explicatii pentru ceea ce se intampla cu asfaltul: nu s-a facut compactarea ca la carte. „Eu ii urasc pe astia, care fac treaba asta. Nu trec dirigintii pe la santier, domnule! Eu nu stiu ce dirigentie fac – si-si iau o gramada de bani!”, a comentat soferul respectiv.

“Santier soseaua Ramnicu Sarat! Secolul XXI?! Organizare de santier de neacceptat! Circumstanta atenuanta pentru noua administratie – proiect din trecut cu o anumita suma pentru organizarea de santier. De ce nu intervine Agentia de Protectie a Mediului (depasiri la cantitatea de pulberi în aer!?)?! Ce urmeaza tine deja de noua administratie. Acum s-a trecut la asfaltare dar deja avem tasari masive. Dupa ce am filmat am oprit sa fac si niste poze si imediat a oprit un domn, cel putin la fel de preocupat, si, se pare, priceput pe parte tehnica”, a comentat, la randul sau, Lucian Caprariu.

Iata si inregistrarea facuta de consilierul municipal la fata locului: