CATALIN BOBOC (PNL): NU AM “RUPT” USILE ALDE CA SA CANDIDEZ

Senatorul PNL Catalin Boboc, fost presedinte al liberalilor braileni, neaga zvonurile cu privire la faptul ca in disperare de cauza, ar fi incercat sa negocieze cu ALDE, pe ultima suta de metri, in speranta ca isi va gasi un loc pe listele de candidati acestui partid la alegerile parlamentare. Boboc, care in ultimele saptamani ba a aparut, ba a disparut pe de listele de candidati PNL Braila – niciodata, insa, pe un loc eligibil -, a negat ca ar fi avut  vreo intentie sa plece din partid, raspunzand in acest fel la o postare facuta pe o retea de socializare.

Mai exact, este vorba despre o postare in care se spunea, printre altele: “Am aflat cu stupoare ca domnul senator Boboc rupe usile la ALDE si incearca sa prinda ultimul tren”.

Ca raspuns, Boboc a comentat: <<Respect fiecare opinie dar: 1. Nu cred ca atasamentul fata de ideile si valorile liberale depind de locul sau prezenta pe o lista. 2. Fiecare dintre noi putem fi utili in diferite moduri iar eu am de gand sa raman in serviciul public si sa folosesc experienta acumulata pentru a promova ideile liberale si pentru a-i sprijini pe colegii mei liberali. 3. NICI NU AM „RUPT” VREODATA USILE CUIVA SI NICI NU AM DE GAND SA O FAC. Atat timp cat am sa fac politica, am sa fac un singur fel de politica – LIBERALA, alaturi de Partidul National Liberal!>>.