BOTEA, DESPRE DEPUTATUL PETREA: NU FACEM AFIRMATII DE DRAGUL DE A NE DA NOI DESTEPTI IN TOATE DOMENIILE

Prim-vicepresedintele PMP Braila, profesorul Viorel Botea, il sfatuieste pe deputatul PRU Dorin Silviu Petrea sa-si vada de treburile lui si sa nu-si mai dea cu parerea in domenii in care nu se pricepe, cum ar fi invatamantul. Viorel Botea – care a fost inspector scolar general al judetului – nu este de acord cu opinia lui Petrea, cu privire la faptul ca directorii de scoli nu ar trebui sa fie neaparat profesori, liderul PMP precizand ca legislatia in vigoare nu permite decat dascalilor sa participe la concursul pentru functia de director al unei institutii de invatamant: „Cand nu stii despre ce este vorba, nu faci afirmatii de genul asta. E ca si cum as povesti eu in momentul de fata despre cum merg avioanele F16 pe cer…”.

Profesorul Botea (foto) a mai spus ca marea majoritate a activitatilor unui director de scoala sunt chestiuni ce tin strict de invatamant si ca atare, este nevoie de o persoana din acest domeniu, ca sa le poata stapani.

“Repet, nu facem afirmatii de dragul de a ne da noi destepti in toate domeniile de activitate”, a concluzionat liderul PMP.