BOTEA, DESPRE RELIANA BOGDAN: IN MOMENTUL IN CARE AI PIERDERI, PLECI DIN FUNCTIE!

Consilierul judetean Viorel Botea (PMP) declara ca este in regula faptul ca fostii consilieri judeteni au aprobat mentinerea Relianei Bogdan in functia de administrator al firmei “Rocreativ” si prelungirea mandatului acesteia de la 2 ani, la 4 ani. Viorel Botea este de parere ca in conditiile in care Reliana Bogdan, timp de 2 ani, in primul mandat de administrator, n-a produs decat pagube si si-a luat salariul, desi firma n-a incasat nici macar un leu, aceasta ar fi trebuit sa-si piarda functia: “In momentul in care ai pierderi, trebuie sa pleci! Acesta este principiul pe care il am in orice afacere, in orice activitate: in momentul in care nu ai rezultate, nu ai ce sa cauti acolo. Asta este parerea pe care o am si asta este si in management, si in politica, si in educatie si unde vrei: nu ai rezultate, nu ai ce cauta”.

Intrebat cum isi explica faptul ca fostii consilieri judeteni nu doar ca au pastrat-o in functie, ci i-au si prelungit mandatul, Botea a spus: “Nu pot sa-mi explic…”.

Chestionat daca personal, crede ca aceasta decizie a fostilor consilieri judeteni ar putea avea legatura cu intelegerile politice, el a comentat: “Politic stiu ca nu mai are acum… Atunci cand au votat-o in fostul CJ, da; acum, nu”.