BRAILENI FILMATI IN TIMP CE FURAU FLORI DE PE DOMENIUL PUBLIC

Politistii locali au prins in ultimele zile cativa indivizi care furau flori plantate pe domeniul public, pe raza municipiului Braila. Astfel, pe 21 octombrie, in jurul orelor 16:40, un barbat de 61 ani a fost surprins de politistii locali aflati in patrulare, in timp ce sustragea 3 ghivece de crizanteme abia plantate in scuarul din Bariera Calarasilor. Acesta a fost condus la sediul Politiei Locale si sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 lei.

De asemenea, in jurul orelor 19:20, la intersectia strazilor Calea Calarasilor cu str. Milcov, un barbat de 42 ani a fost surprins in timp ce a sustras doua ghivece cu crizanteme abia plantate in zona. Individul a fost condus la sediul Politiei Locale si sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 300 lei. Florile furate au fost predate S.U.P. „Seroplant” pentru replantare.

Unul dintre contravenienti au fost inregistrat de camerele de supraveghere amplasate in Bariera Calarasilor, iar imaginile au fost date publicitatii astazi de primarul Marian Dragomir, care a comentat pe o retea de socializare: <<Politia Locala Braila in actiune. Hotii de crizanteme surprinsi de camere, urmariti printre blocuri, prinsi si amendati. Incredibil cum „palmeaza” florile, cum cred ei ca se acopera, cum in plin trafic nimeni …….. nu-i vede sau nu intervine!!!>>.

(imagini si foto – Politia Locala Braila)