CHIRIAC: A FOST NOROCUL MEU, SA AJUNGA TOATE LA SCADENTA IN MANDATUL MEU DE PRESEDINTE AL CJ BRAILA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, a constatat ca odata cu preluarea conducerii institutiei amintite, a preluat si o serie de probleme si chiar procese din mandatul trecut, care nu sunt deloc usor de rezolvat. Mai exact, Chiriac a simtit pe pielea lui ce inseamna sintagma “greaua mostenire”.

La capitolul “greaua mostenire” intra, spre exemplu, procesul cu SC Galacamor, pierdut de CJ Braila, care trebuie sa plateasca 3,6 milioane lei firmei amintite, intra si procesul cu Ministerul Mediului, care daca va fi pierdut, va insemna alte circa 3 milioane lei din banul public duse pe apa Sambetei, dar intra si alte nereguli pe care seful judetului abia acum incepe sa le descopere in acte.

Chiriac spune ca “asa a fost norocul” lui, sa ajunga toate la scadenta in mandatul sau si sustine ca va face totul public, ca sa stie si brailenii ce s-a intamplat si cum s-a rezolvat. In plus, el promite ca va incerca pe toate caile legale sa gaseasca vinovatii si sa le impute prejudiciile respective.