CHIRIAC: VREAU LUCRARI DE CALITATE, CAND E VORBA DE REPARAREA DRUMURILOR JUDETENE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, se declara hotarat sa determine firmele care repara drumurile judetene sa faca lucrari de calitate, nu unele de mantuiala, care sa tina cateva luni, dupa care soselele sa se degradeze din nou si sa fie nevoie de alti bani pentru reparatii. Chiriac a dat asigurari ca vicepresedintele CJ Ionel Epureanu verifica aproape in fiecare zi in teren modul in care se lucreaza, insa, intrebat de presa, seful judetului a recunoscut ca vicele nu este specialist in drumuri si ca atare, verificarea pe care o face acesta este una destul de superficiala, fiindca se refera doar aspectele in neregula care sunt vizibile cu ochiul liber.

Pe de alta parte, spune Chiriac, le-a cerut angajatilor din CJ care receptioneaza lucrarile sa fie atenti cum iau probele, la verificarile pe care le fac: “Domnul vicepresedinte Epureanu merge aproape in fiecare zi dupa constructori, sa vada daca sunt pe teren si isi fac treaba. Am spus echipei care receptioneaza lucrarea ca acele probe care se iau din anumite puncte sa le ia la indicatia comisiei de receptie, nu a constructorilor; deci nu ne spune constructorul ca acolo trebuie sa luam proba, ci sa se duca 200 de metri mai in fata sau mai in spate, ca avem destule posibilitati, astfel incat sa verificam mai bine daca lucrarea este facuta corespunzator”.

Deocamdata, din ce a vazut pana acum, presedintele CJ spune ca este “partial multumit” de modul in care se deruleaza lucrarile de reparatii pe drumurile judetene: