DEPUTATUL NISTOR: IN TIMP CE SEFII CJ ISI PASEAZA VINA INTRE EI, ELEVII BRAILENI NU PRIMESC LAPTE SI CORN

Deputatul PMP de Braila Marioara Nistor se declara nemultumita de modul in care s-a organizat Consiliul Judetean in derularea licitatiei pentru programul Lapte-corn si de faptul ca desi scoala a inceput de cateva saptamani, elevii braileni inca nu beneficiaza de aceste produse alimentare. Marioara Nistor considera ca explicatiile si justificarile oferite de conducerea CJ nu tin loc de lapte sau corn si sustine ca elevii nu sunt interesati daca directorul economic al Consiliului este in concediu sau nu, ci vor sa primeasca produsele alimentare la care au dreptul.

Deputatul PMP scrie intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca se asteapta din partea presedintelui CJ la mai multa responsabilitate, nu la pasarea vinei catre un director sau altul: “La inceputul lunii august atrageam atentia ca elevii vor veni la clase pe 12 septembrie insa mai mult ca sigur nu vor beneficia de programul cornul si laptele din primele zile, la felul in care aratau lucrurile inca din acel moment. Din pacate, am avut dreptate, deoarece nici macar pana astazi nu s-a rezolvat problema contractului pentru acest program.

Conducerea Consiliului Judetean Braila incearca sa ofere tot felul de explicatii, unele pe care le consider inutile, pentru ca toata situatia putea fi evitata daca licitatia se facea mult mai devreme. Faptul ca directorul economic e in concediu medical nu este problema copiilor. De ce nu s-au gandit ca pot sa apara si astfel de obstacole?

As dori sa vad din partea conducerii CJ mai multa responsabilitate pentru deciziile care trebuie sa fie luate in interesul brailenilor. Nu se poate pasa vina de la presedintele CJ la directorul economic si asa mai departe. Elevii braileni sunt cei care au de suferit, nu altcineva, iar acest lucru mi se pare deja revoltator”.