DEPUTATUL PETREA IL ASTEAPTA IN CONTINUARE PE PONTA CU LISTA PRU LARG DESCHISA. SI NU SESIZEAZA PENIBILUL SITUATIEI

Deputatul de Braila Dorin Silviu Petrea are o fixatie cu Victor Ponta, caruia ii pastreaza un loc cald langa el, sub plapuma PRU. Chiar daca Petrea ar trebui sa-si duca propria grija cand e vorba de viitorul politic si sa nu se-ntinda mai mult decat il tine plapuma, in a anticipa scorul pe care-l va lua PRU Braila la alegerile parlamentare, el inca ii mai ofera, din larghetea inimii sale, un loc pe lista social-democratului Victor Ponta – oricare loc vrea el, pe orice lista vrea el, oricand vrea el.

Cel mai probabil, la inceput, cand a inceput sa se laude ca-i tine loc lui Ponta la Braila, Petrea si-a facut calculul ca o astfel de asociere cu numele fostului prim ministru ii va mai creste cota de popularitate in randul celor care chiar cred astfel de balarii. De la un moment incolo – cam de cand Ponta a declarat public ca nu-l intereseaza sa plece din PSD si ca PRU ii foloseste imaginea pe afise fara acordul sau -, repetand ca o jucarie stricata aceeasi placa, Petrea a mai crescut numai in ceea ce priveste ridicolul.

Intrebat astazi daca inca se mai uita in zare dupa Victor Ponta, deputatul brailean ne-a spus – si-l busea si pe el rasul – ca acesta este si motivul pentru care partidul sau nu si-a anuntat candidatii: fiindca PRU asteapta ca PSD sa-si prezinte oficial listele, Ponta si ai lui sa constate ca nu sunt pe nicaieri si sa treaca la partidul care-o asteapta cu bratele deschise si le pune la dispozitie toate listele, sa faca fostul prim ministru ce vrea cu ele, din orice pozitie.

Dorin Petrea nu pare sa sesizeze penibilul situatiei in care PRU amusineaza pe langa Ponta si-i pupa poza pusa pe afisele electorale ale PRU, desi fostul prim ministru este deocamdata din alt film, unul cu social-democrati – din care unii vor sfarsi “injunghiati”, ce-i drept, odata cu anuntarea oficiala a listelor PSD. Cat despre faptul ca Ponta a declarat ca PRU i-a folosit fotografia fara acordul sau, deputatul brailean spune ca daca l-ar fi  deranjat cu adevarat acest lucru, Ponta n-avea decat sa dea in judecata PRU. Si ca daca fostul prim ministru n-a facut asa ceva, poate e pentru ca i-a placut cum ii statea. Pe afisele PRU.