DRAGHINCESCU, DESPRE PNL: NU VA ESTE RUSINE, NESIMTITILOR, IPOCRITILOR, MINCINOSILOR?

Asa cum se intampla de regula cu intelegerile perfectate la centru intre liderii politici, si protocolul de colaborare incheiat recent la nivel central intre PNL si PND – potrivit  caruia cele doua partide isi vor uni grupurile parlamentare si vor sustine in teritoriu candidatii PNL la alegerile din decembrie -, creeaza situatii dintre cele mai ciudate, la nivel local. La Braila, in baza acestui protocol, teoretic, presedintele PND Braila Simona Draghincescu, fosta PNL, adversar declarat si critic vehement al unora dintre liberalii de la nivel local, va trebui sa merga alaturi de acestia in campanie si sa-i sustina, pe cat ii sta in putinta, in alegeri.
Intrebata de MD Press cum va proceda, legat de acest protocol, Draghincescu a fost extrem de rezervata in declaratii, explicandu-ne ca deocamdata nu stie ce prevede acel protocol, asa ca nu are ce comenta, pana nu afla exact despre ce este vorba.
Liderul PNL a avut insa multe de comentat cu numai cateva zile in urma, in legatura cu o declaratie a presedintelui PNL Bucuresti, Cristian Busoi, care anunta ca PNL sustine orice actiune care vizeaza consolidarea cladirilor cu risc seismic. Comentariul Simonei Draghincescu, in opinia noastra, spune multe despre sustinerea la care se pot astepta liberalii din partea PND-ului local. Iata ce scria Simona Draghincescu pe 25 septembrie, despre liberali, pe o retea de socializare: “Astia nu se pot abtine sa nu fie ipocriti pana la capat! Au condus tara asta 26 de ani sub diverse forme, au avut putere de decizie in toti acesti ani, au fost in Parlament tot atat timp si acum…? Dupa 26 de ani in care nu au facut nimic desi ca parte integranta a USL au avut puterea absoluta acum, pentru ca vin alegerile, se ofera sa sprijine si sa sustina orice actiune pentru consolidarea cladirilor… Nu va este rusine, nesimtitilor, ipocritilor, mincinosilor sa veniti in fata noastra cu asa ceva? Nu sunteti cu nimic mai buni decat cei pe care ii criticati. Macar aveti bunul simt si taceti din gura”.