DRAGOMIR: PANA NU PUNEM LA PUNCT PIETELE DEJA EXISTENTE, NU NE APUCAM DE PROIECTUL PIETEI DE GROS

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca are in vedere si proiectul amenajarii unei Piete de gros in municipiu, insa pana la a se apuca de acesta, se va concentra pe lucrarile ce tin de reabilitarea celor mai importante piete ale orasului, pentru ca acestea sunt frecventate zilnic de foarte multi cetateni. Dragomir a precizat astazi  ca la momentul actual analizeaza un proiect ce vizeaza Piata Microhala, unde va fi daramat vechiul acoperis si va fi construit unul nou, iar anul viitor se vor aduce si tarabe noi in toate pietele din municipiu.

Intrebat daca are in vedere sa faca unele schimbari si in piata din cartierul Radu Negru, edilul sef a comentat ca “nefiind o piata cu mare vad”, aceasta va intra in partea finala a programului amintit.

Marian Dragomir a mai spus ca doar dupa ce va rezolva principalele probleme din pietele existente, se va ocupa si de infiintarea Pietei de gros in Obor: “Este necesar ca la un moment dat, atunci cand avem pietele din Braila reabilitate, modernizate, sa avem si Piata de Gros”.