INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BRAILA FACE ANGAJARI

Inspectoratul de Politie Judetean Braila anunta ca astazi, 3 octombrie, demareaza procedurile de reincadrare de personal si angajari din sursa externa, in vederea completarii deficitului de personal existent la nivelul institutiei. Inscrierile se vor realiza in perioada 3 – 7 octombrie, concursul urmand a fi sustinut in ziua de 19 noiembrie 2016.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii, Inspectoratului de Politie Judetean Braila i-au fost repartizate 63 de posturi pentru incadrare din sursa externa si doua posturi, pentru ocupare prin concurs, de catre fosti angajati ai Politiei Romane.

Din totalul celor 63 de posturi destinate incadrarii directe, 10 sunt de agenti de politie rutiera, 29 de agenti de ordine publica in mediul urban si 22 de agenti de ordine publica in mediul rural. De asemenea, alte doua posturi sunt destinate agentilor – conductori caini si celor de ordine publica – politie canina.

Conditiile ce trebuie indeplinite de catre candidati, calendarul activitatilor amintite, tematica si bibliografia, precum si alte date de interes, se pot gasi pe site-ul https://br.politiaromana.ro/, la sectiunea Cariera – Posturi scoase la concurs.