MUSCELEANU: EU NU SUNT “SAGEATA” LUI PETREA IN ALDE. PETREA N-ARE NICI ARC, DARAMITE SAGETI…

Fostul presedinte PRU Braila, Gabriel Monu Musceleanu, este indignat de afirmatiile defaimatoare ale actualului sef al PRU, Dorin Silviu Petrea, in legatura cu el si cu ceilalti colegi care au trecut recent la ALDE. Musceleanu spune ca nici el si nici ceilalti fosti membri PRU nu sunt “sageata” lui Petrea, asa cum spune acesta, si nici nu au ca scop destructurarea ALDE din interior, ci dimpotriva, consolidarea noului lor partid.

Mai mult, Gabriel Musceleanu spune ca l-a ajutat personal pe Petrea sa preia conducerea PRU Braila, fiindca altfel, acesta ramanea pe drumuri, din punct de vedere politic: “Hotararea mea, impreuna cu intreg Biroul Judetean PRU, format din 27 de membri, a fost luata cu mult inainte sa vina Petrea in PRU. Eu am vorbit la Bucuresti cu liderul Bogdan Diaconu pentru preluarea PRU de catre Petrea si am facut asta ca sa nu-l uite Braila pe Petrea, fiindca daca el nu venea in PRU, nu mai avea unde sa se duca, nu-l mai primea nimeni si ca brailenii sa nu-l uite, am incercat sa-i fac un bine. Se pare ca intr-adevar este asa cum spune si Catalin Stancu (liderul USR Braila – n.r.) – si punctul meu de vedere e acelasi -, ca Petrea ar fi ca un gumilastic al politicii brailene.

Imi pare rau, pentru ca Dorin Petrea uita cum a iesit deputat in 2012. Eu ii doresc succes, dar niciodata nu pot fi nici eu si nici oamenii mei, care m-au insotit in ALDE, <<sageata>> lui Dorin Petrea. El nu are nici arc ca sa trimita sageti, daramite altele…

Si ca o alta informatie: Dorin Petrea a venit in PRU dupa ce si-ar fi dorit sa  candideze din partea ALDE, dar n-a avut succes si ca ultima nisa a venit la PRU… Probabil l-a incantat si ideea venirii lui Ponta…”.