MUSCELEANU N-ARE NICIO IDEE DACA COLEGUL SAU OBREJA, CANDIDATUL ALDE, ARE VREUN PROIECT PENTRU BRAILA

Fostul presedinte PRU Braila, Gabriel Monu Musceleanu, trecut recent cu arme si bagaje (si o mana de colegi) in barca ALDE, declara sus si tare ca in noul partid isi poate urma idealurile politice. El se arata gata ca sa sustina din toate puterile ALDE in a-si atinge obiectivele electorale – care, de fapt, sunt unul singur: sa-l scoata deputat pe Gheorghi Obreja. Mai exact, sa-l trimita in Parlament pe Obreja (foto), fost prefect ajuns pe usa din spate in functia amintita si plecat prin demisie, dupa un episod rusinos, in care s-a facut de ras in toata tara; pe Obreja, om de afaceri care si-a ingrosat conturile din contracte de peste 900.000 euro din bani publici, primite prin achizitie directa, de la colegii de partid din judet; pe Obreja, care in vara, la alegerile locale, a candidat fara niciun proiect – dupa cum singur a recunoscut intr-o conferinta de presa – si a cerut sa fie votat doar pentru ca este “om serios” si dupa ce va fi ales, o sa vada el ce face ca si consilier judetean. A vazut: a renuntat la mandat (din fericire pentru CJ).

“Eu asa vad, in primul rand vad ca un candidat sa fie din Braila, sa fie cu initiativa, sa aiba proiecte si sa tina cont de cei care il voteaza”, a explicat Musceleanu pentru MD Press.

Daca tot a adus vorba de proiecte, l-am intrebat pe Musceleanu daca de aceasta data, Obreja are macar un proiect pe care sa-l prezinte alegatorilor braileni, asa, de samanta. Ca sa stim si noi de ce vrea sa ajunga deputat, in afara de motivul evident: in interes personal.

“Aaaa… eu pe  domnul Obreja nu-l cunosc foarte, foarte bine, dar echipa pe care o are in jurul dumnealui probabil ca… il va sustine … si impreuna cu echipa ALDE vor avea si proiecte… Probabil ca au proiecte, echipa ALDE. Repet, eu sunt relativ nou, dar sper sa facem o figura frumoasa…”, a raspuns Musceleanu.

Parerea noastra este ca singurul mod in care Obreja poate face o figura frumoasa este sa dispara din imagine; dar este doar parere…