SIMIONESCU, DESPRE FAPTUL CA 2016 A FOST UN AN BUN PENTRU DRAGOMIR: NU E VORBA DE NOROC, E VORBA DE 10 ANI DE MUNCA DIN SPATE

Pentru primarul Brailei, Marian Dragomir (foto), 2016 a fost un an bun, daca luam in calcul faptul ca a castigat cursa electorala si a preluat conducerea Municipalitatii, precum si faptul ca a fost ales recent secretar al Asociatiilor Municipiilor din Romania. Dragomir nu considera ca e vorba neaparat de faptul ca ar fi avut un an norocos, ci de un cumul de factori, intre care efortul personal nu este unul de neglijat: “Un pic de noroc, un pic de implicare, un pic de sustinere din partea oamenilor, din partea cetatenilor…”.

Aurel Simionescu, cel care i-a predat lui Dragomir atat mandatul de primar al Brailei, cat si pe cel de secretar al Asociatiei Municipiilor, spune insa ca in cazul noului edil, nu e vorba despre noroc, ci despre 10 ani de munca politica “din spate”.

Simionescu admite ca in unele cazuri se poate vorbi si de noroc, fiindca sunt persoane care au muncit ani de zile, pe partea politica sau administrativa, dar n-au ajuns nici parlamentari, nici in alte functii importante, in timp ce alte persoane apar din neant cu cateva saptamani sau luni inainte de alegeri si ajung  parlamentari. Pe de alta parte, fostul edil spune ca cei care au parte de un astfel de noroc chior nu beneficiaza de el la nesfarsit: “Neantul acesta se duce. Ceea ce se construieste asa, repede-repede, caramida peste caramida, ca poate zidul o sa tina… el poate sa tina pana la primul tremurat al pamantului. Si aveti exemple si o sa mai aveti in continuare. Deocamdata nu dam nume, dar o sa le vedeti dupa vreo luna de zile”.