18 NOIEMBRIE, BRAILA: LIVE2LEAD BRAILA-GALATI

Braila va gazdui pe 18 noiembrie “Live2Lead Braila-Galati” – un videocast  dedicat leadership-ului, care aduce in acelasi loc lideri din toate zonele de activitate din sud-estul tarii. “Live2Lead” este un eveniment care se desfasoara annual, marca John Maxwell Company, iar la Braila va fi transmis sub forma de VIDEOCAST subtitrat in limba romana.

Astfel, participantii vor putea asculta speakeri de top mondial: pe Simon Sinek, vorbind despre despre liderii care inspira oamenii din jurul lor, de ce unele echipe au succes si altele nu; pe John C. Maxwell, prezentand legile si principiile practice care pot fi aplicate in dezvoltarea personala; pe Liz Wiseman explicand factorii multiplicatori si ce fac liderii care scot la suprafata maximul potential al oamenilor din echipa; pe Dan Cathy, care va vorbi despre propriul stil de a conduce eficient si cu succes dovedit.
Taxele de participare sunt:  *139 ron (include loc in zona B, mapa eveniment, coffee break); * 169 ron (include loc rezervat in sala zona A, mapa eveniment, coffee break); * 199 ron (include loc rezervat in primele 3-4 randuri, mapa eveniment, carte John Maxwell, coffee break )
Evenimentul de la Braila, care va avea loc intre orele 13:00-16:30, este organizat de John Maxwell Team Romania si Ceprohart. Detalii suplimentare la tel. 0728.683156.

Directorul Cepohart, Dan Buteica, vorbeste despre “Live2Lead Braila-Galati”: