19 NOIEMBRIE, BRAILA – FESTIVALUL CORAL NATIONAL ARMONIFEST

Sambata, 19 noiembrie 2016, incepand cu ora 17, la Teatrul “Maria Filotti”, se va desfasura cea de a III-a editie a Festivalului Coral National ARMONIFEST, manifestare organizata de Casa de Cultura a Municipiului, cu sprijinul Primariei Braila. Pe scena teatrului brailean vor urca formatii corale consacrate din tara si din plan local, care vor prezenta piese laice si religioase din marea literatura corala romaneasca si universala.

Vor sustine recitaluri Corul de Camera Pastorala al Ateneului Popular Mr. Ghe. Pastia Focsani (dirijor profesor dr. Dumitru Sandulachi), Corala D.G. Kiriac a Casei de Cultura a Sindicatelor din Pitesti (dirijori George Paraschivescu si profesor Silviu Deaconescu), Corala Camerala Muzicor Ploiesti (dirijor Cornel Mutu) si Corala Camerata a Centrului pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila (dirijor profesor  Paraschiva Moise).

Festivalul se va incheia cu un recital extraordinar al Corul Barbatesc Armonia al Casei de Cultura a Municipiului Braila (dirijor preot profesor Ioan Pavaloiu). Corul Armonia, prima institutie culturala atestata documentar in Braila, implineste, anul acesta, 145 de ani de activitate.