28 NOIEMBRIE – CONCERT PENTRU STRANGERE DE FONDURI, IN SPRIJINUL ADAPOSTURILOR DE CAINI DIN BRAILA

Asociatia COLORERIA  organizeaza in aceasta luna, in premiera pentru Braila, un concert avand ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea adaposturilor de caini cu hrana pentru animale. Concertul va fi sustinut de trupa OVER BAND, care interpreteaza si reinterpreteaza marile piese muzicale rock si pop-rock, iar evenimentul va avea loc la The Music Pub, in data de 28 noiembrie, de la ora 20:00.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0746479279. De asemenea, evenimentul poate fi urmarit pe adresa de FACEBOOK  – https://www.facebook.com/eminescupub/.

Coordonatorul Asociatiei COLORERIA, Lucian Crestez, declara: „Am simtit nevoia sa facem ceva si pentru  aceste animale minunate, adevarati prieteni ai omului. Fondurile stranse vor merge pentru hrana cainilor din adaposturile din Braila si sper ca toti cei care vor da o mana de ajutor sa simta acea bucurie pe care ti-o da sentimentul bun de a-ti ajuta semenii si de a face un act cald, uman, pentru acesti caini ramasi fara stapan.

Anul trecut, de Mos Nicolae, impreuna cu BGS Braila, am oferit mai multor familii nevoiase alimente, hainute si jucarii. Anul acesta, inspectorii de securitate BGS Braila, m-au contactat pentru a-si anunta intentia de a participa din nou la urmatorul eveniment caritabil, cel din decembrie, si impreuna am decis sa mai organizam un eveniment  pentru cainii din padocurile din Braila”.