CHIRIAC: DACA N-AS AVEA ALTA SOLUTIE, AS MERGE SA-MI FAC RADIOGRAFII LA SECTIA RADIOLOGIE A SPITALULUI JUDETEAN BRAILA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, este de parere ca liberalul Mario Da’Ros a exagerat atunci cand a declarat ca Sectia de Radiologie a Spitalului Judetean Braila “arata mai mult decat deplorabil”, ca este “ca o catacomba” in care “e intuneric si e mizerie”. Dragomir admite insa ca spatiile in care functioneaza sectia amintita nu sunt cele mai potrivite si ca echipamentele medicale sunt vechi.

Seful judetului a declarat astazi ca tocmai de aceea CJ are ca prioritati in acest mandat reabilitarea Corpurilor A si B ale Spitalului Judetean si dotarea cu aparatura moderna: “Si aparatura incercam sa o schimbam, in paralel cu reabilitarea. Avem o strategie, stim unde trebuie sa actionam si pe ce fonduri, astfel incat sa putem incepe modernizarea spitalului si cu echipamente, dar si din punct de vedere al saloanelor”.

Intrebat daca personal, si-ar face o radiografie la Spitalul Judetean Braila, in spatiile “inadecvate” despre care vorbeste, seful judetului a declarat: “Normal, daca am nevoie, mi-as face si pe strada. Daca n-am alta solutie, cu siguranta acolo voi merge”. Pe de alta parte, Iulian Chiriac a admis ca si el, ca si alti braileni care au alta solutie, daca nu ar fi ceva foarte urgent, ar merge sa-si faca radiografiile in alta parte.