CIRLIGEA: PE STRADA STEFAN CEL MARE, INTRE SCOLILOR SI REPUBLICII, ASTA VARA ERAU 732 DE GROPI. LE-AM NUMARAT EU, AM FOST CURIOS

Consilierul judetean Florin Cirligea, candidatul PNL Braila pentru Senat, este de parere ca blocarea licitatiei pentru asfaltarea strazilor din municipiu, din cauza contestatiilor, este doar un pretext folosit de Municipalitate pentru a arunca praf in ochii cetatenilor. Cirligea a comentat astazi ca de ani de zile, gropile din asfalt reprezinta o problema in municipiu, chiar si cand nu a fost blocata licitatia.

Liberalul a declarat ca daca Primaria decidea sa faca rand, pe rand, lucrari pe cate un grup de strazi, astfel incat sa se incadreze cu fiecare pachet de lucrari in limita a 100.000 de euro, legea nu mai impunea organizarea unei licitatii si nu mai erau blocata asfaltarea cu lunile, pana dadea ninsoarea: Cand ati vazut orasul asta fara gropi? Haideti sa nu mai dam vina pe licitatii! Punem cate o floricica pe ici-colo si lasam gropile. Va spun eu, duceti-va aici, in Braila, pe strada Stefan cel Mare, intre Scolilor si Republicii: sunt 732 de gropi, le-am numarat eu asta-vara. Chiar am fost interesat; cu piciorul, asa. 732!

Pai haideti sa terminam, ca daca Doamne fereste, ai Matiz, la Piata, aici, nu mai iesi de acolo, sunt cratere, vorba domnului Varga! Are 60 de centimetri groapa. Cazi, nu te mai ridici de acolo!

Este foarte clar ca pana in 100.000 de euro pot sa asfalteze.  Acum depinde ce vrem sa facem, ca daca o galeata de asfalt costa 100.000 de euro, chiar nu avem cum…”.