CONCURS DE DESENE SI COMPUNERI: “ORASUL MEU, ORASUL TAU”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, lanseaza a III-a editie a concursului de desene si compuneri cu tema „Orasul meu, orasul tau”. Concursul face parte din proiectului international ”My town, your town”, pe care Biblioteca din Braila il desfasoara in parteneriat cu Biblioteca „İskenderun İlçe Halk” din Turcia, Biblioteca Municipala “B. P. Hasdeu”din Chisinau, Rep. Moldova si Biblioteca Judeteana „George Baritiu” din Brasov. Cele mai reusite lucrari vor alcatui albumul „Braila, orasul meu”, care va fi trimis bibliotecilor partenere si va fi expus in sectiile pentru copii din cele patru orase.

Concursul se adreseaza copiilor de gradinita si celor din clasele I-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si a parintilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participantii trebuie: * sa aiba varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani; * sa fie autorii desenului prezentat; * sa depuna lucrarea la sediul Bibliotecii pana la data de 25 noiembrie 2016, insotita de datele de contact ale unui parinte sau cadru didactic (e-mail si numar de telefon).

Concursul de desene si compuneri pentru copii se desfasoara in perioada 1 – 25 noiembrie 2016 si va avea trei sectiuni: desene nivel prescolar, desene nivel primar si compuneri. Desenele si compunerile vor fi in format A4, landscape.

In perioada amintita, copiii isi pot inscrie desenele la Biblioteca din Piata Poligon nr. 4, urmand ca pe intreaga perioada a concursului, sa se voteze lucrarile pe pagina de Facebook “Sectia de Imprumut pentru Copii.Ludoteca”. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul Galei de premiere, care va avea loc pe data de 28 noiembrie, la ora 17:00, la sediul Bibliotecii Judetene Braila. Se vor acorda: * premiul special pentru talent; * premiul de popularitate (concurentul a carui lucrare va primi cele mai multe voturi prin optiunea Like, pe pagina de Facebook); * premii pentru fiecare sectiune.

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, cei interesati se pot  adresa coordonatorului de proiect, Doinita Mihaela Stanciu, telefon 0239.611292, mail: sectiacopiibjbraila@gmail.com.