DANUT LUNGU: VICEPRIMARUL DANAILA A FACUT PARTE DIN ADMINISTRATIA LOCALA, DAR N-A CONDUS ADMINISTRATIA LOCALA

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) sare in apararea colegului sau Alexandru Danaila (PNL), dupa ce pe o retea de socializare, lui Lungu s-a reprosat ca acuza starea proasta a strazilor din municipiul Braila abia acum, in campania electorala, desi pana in  vara, liberalii au avut un reprezentant in administratia locala, respectiv  pe viceprimarul Danaila.

Comentariul a venit cu referire la o postare a consilierului liberal, in care ii cerea primarului Dragomir sa nu-i filmeze doar pe “nesimtitii” – expresie a edilului sef – care arunca gunoi pe domeniul public, ci si pe “nesimtitii care au papat banii cetatenilor si nu au asfaltat strazile Brailei”.

Solicitarea  consilierului judetean PNL a primit pe o retea de socializare urmatorul comentariu: “In ultimii 4 ani ati fost in administratia locala, ari avut viceprimar, nici atunci drumurile nu erau mai bune – poate erau mai putine gropi – dar nu ati criticat… acum, ca este campanie, v-a apucat grija de drumuri…”.

Danut Lungu (foto) a raspuns: ”Una e sa faci parte din administratia locala, alta e sa conduci administratia locala! Se pare ca toate strazile care-s pline de gropi si neasfaltate din Braila se datoreaza lui Danaila, iar cele asfaltate, lui Simionescu.

Actualul primar a promis ca o sa faca public toate strazile care figureaza ca asfaltate si faptic nu sunt. Eu vreau sa vad aceea lista. Aceste strazi, din cate am auzit (nu stiu sigur) figureaza din 2004”.