DRAGOMIR: NE INJURA LUMEA PE MINE SI PE CONSILIERI, FIINDCA NU REPARAM STRAZILE

Primarul Marian Dragomir a constatat  ca unii braileni ii reproseaza faptul ca “se joaca” ocupandu-se de festivaluri, de manifestari de divertisment sau de parcurile de joaca pentru copii, desi sunt alte probleme, mult mai importante de rezolvat in municipiu. Edilul nu considera insa ca aceste preocupari sunt un lucru de criticat, ci dimpotriva. Dragomir a declarat astazi, la lansarea oficiala a candidatilor PSD Braila la alegerile parlamentare, ca “primarul trebui sa aiba grija si de activitatea economica, administrativa a orasului, dar si de cea de divertisment. Si parcurile de joaca pe care am inceput sa le modernizam, cele pe care le vom construi, au rolul lor pentru copiii nostri si sunt lucrurile pe care ni le-am asumat in campanie si am castigat cu ele”.

Pe de alta parte, Marian Dragomir a atins si spinoasa problema a strazilor care nu sunt reparate si care ii exaspereaza pe multi dintre cetateni: “Sa va vorbesc despre drumuri? Nu pot, pentru ca avem o lege proasta, pentru ca trebuie sa pierdem vremea si sa ne injure lumea si pe mine, si pe consilieri, si pe toti! Pentru ca unii au dreptul sa faca 10.000 de contestatii, sa conteste, sa ceara suspendarea, anularea, rezultatul sa-l conteste!”.

Dragomir a explicat colegilor sai de partid ca acesta este doar unul dintre motivele pentru care PSD isi doreste un guvern al sau, care sa poata schimba legislatia in domeniul achizitiilor publice.