DRAGOMIR: PE NESIMTITII DIN BRAILA CARE ISI ARUNCA GUNOIUL PE STRAZI O SA-I PROMOVAM, CA SA-I CUNOASTETI MAI BINE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a vorbit astazi, la lansarea oficiala a candidatilor PSD Braila la alegerile parlamentare, despre realizarile sale din cele cateva luni de mandat, ca o dovada a faptului ca social-democratii nu promit lucruri care nu se pot realiza si nu spun minciuni in campania electorala. Dragomir a amintit despre actiunile facute pe partea de salubritate in cartierele Viziru si Buzaului si despre faptul ca de saptamana viitoare, se va intra in Vidin. De asemenea, acesta a vorbit si despre “haldele aruncate de nesimtitii din Braila care isi arunca gunoiul peste tot si pe care o sa-i promovam, ca sa-i vada fiecare dintre noi, sa-i cunoasteti mai bine”.

Edilul sef a precizat insa in fata colegilor sai de partid ca aceste actiuni reprezinta numai primul pas si ca al doilea va fi facut atunci cand “vom avea curatenie mai des, vom avea mijloace de transport care vor face maturat mecanic, cand nu vom mai avea oameni care sa arunce gunoiul pe strada”.

Primarul nu s-a dat inapoi nici cand a fost vorba sa vorbeasca despre maidanezi: “Sa vorbim despre caini? Vorbim, ca sunt ai nostri! Nu i-au adus altii, noi le-am dat drumul pe strazi, noi i-am hranit la parterul blocului si acum nu ni-i dorim”.

Si fie vorba intre noi, sper ca o sa vizionati si filmuletul pe care l-am facut cu pretul suferintei crunte a unor eroi PSD, care din cauza “nesimtirii” mele  nu l-au putut vedea azi in toata splendoarea pe primarul Marian Dragomir, atunci cand a cuvantat. Si nu, nu este o marturisire in legatura cu faptul ca as arunca gunoiul pe strada, sau la lansarea candidatilor PSD Braila; este doar un calificativ  pe care l-am primit astazi de la unul dintre eroii social-democrati care au indurat cazne grele, pentru ca eu sa pot filma aceste imagini. Mai exact, care nu l-au putut vedea bine pe Dragomir, fiindca le obturam vederea cu “nesimtirea”  mea,  atunci cand filmam stand in picioare, la cativa metri de vorbitor. Macar am o scuza: nu am fost singura „nesimtita”, eram in gasca!