IMAGINI (DE TOATA JALEA) DIN BRAILA PLOUATA: ORAS CU STRAZI PLINE DE GROPI SI NOROI

Starea deplorabila a unor strazi din municipiu, care sunt pline de gropi si care nu sunt reparate de ani de zile, ii exaspereaza pe tot mai multi dintre braileni. Odata cu venirea toamnei, situatia a devenit si mai neplacuta pentru cei care locuiesc pe strazile care inca nu sunt asfaltate, strazi care atunci cand ploua, devin o combinatie intre baltoace si mocirla. In conditiile in care vad ca de ani de zile situatia ramane aceeasi, tot mai multi cetateni nemultumiti folosesc retelele de socializare pentru a-si varsa naduful, fotografiind sau filmand gropile, baltoacele si noroiul de pe strada.

Pe o astfel de “ulita” din cartierul Chercea a filmat un brailean care a postat imaginile pe o retea de socializare, cu precizarea: “O parte dintre strazile din cartierul Chercea…..au trecut ani peste ani si aceste strazi au ramas neschimbate”.

Dincolo de faptul ca braileanul respectiv este membru PNL si ca imaginile pot fi interpretate ca avand caracter electoral – dovada si unele comentarii ale acestuia – si dincolo de faptul ca liberalii nu sunt cei mai potriviti cand e vorba de a critica starea strazilor din municipiu, dat fiind ca pana in vara acestui an au avut un reprezentant in conducerea Primariei, respectiv un viceprimar, imaginile suprind o realitate care deranjeaza multi braileni si care nu poate fi contestata.

Filmuletul este unul pigmentat cu comentariile braileanului, de genul: “Sa vada toata lumea cum se circula in Chercea, cartierul Nedelcu Chercea, sau cum ii spune… Alo, are cineva o undita, sa dam si noi la peste? Ia uite ce-i aici! Gropi… gropi… noroaie… Ia uite, Braila 2016! Uniunea Europeana! Fonduri… de-alea, de-alea… Poftim! Poftim cultura! Cultura romaneasca!”.

Facand haz de necaz, in timp ce se deplaseaza printre gropile pline de apa, braileanul respectiv mai comenteaza: “De-asta traiesc astia de la service-uri! Ooooo…. miracol: canalizare! Dar scurgeri? N-avem! N-avem scurgeri! Ura!”.