PETRACHE: DACA PNL BRAILA AR FI AVUT O STRATEGIE ADECVATA, AR FI PUTUT CASTIGA ALEGERILE LOCALE. NEINTELEGERILE DINTRE EI I-AU FACUT SA PIARDA

Presedintele interimar  PNL Braila, Marian Petrache, sustine ca organizatia pe care o conduce temporar, pana la alegerile interne, are un mare potential si ca se afla, din punct de vedere electoral, intr-o pozitie mult mai buna decat se afla filiala PNL Ilfov in 2005, atunci cand a preluat el conducerea acesteia. Petrache a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca liberalii braileni “aveau o analiza facuta cum trebuie si o strategie adecvata”, ar fi putut castiga alegerile locale: ”Ceea ce i-a facut sa piarda, dupa parerea mea,  au fost chiar neintelegerile care au fost intre ei. Ma bucur sa va spun astazi ca suntem departe de momentul acela de dupa alegerile locale, ca au inteles oamenii ca castigam sau pierdem impreuna.

Timpul ne va infirma sau confirma. Oamenii se aleg, nu va faceti griji. Braila isi va gasi cadenta, Braila are oameni foarte buni. Am vazut toate organizatiile, am stat de vorba cu fiecare presedinte in parte, rezerva de crestere la PNL Braila este foarte mare”.