RADU, DESPRE UNII MEDICI: JAVRELE ASTEA DE OAMENI, IGNORANTI NESABUITI. CUM II MAI TINE PAMANTUL, NU STIU!

Fostul manager al Statiei de Ambulanta Braila, Silviu Radu, este indignat de acei medici care isi trateaza pacientii cu indiferenta si cu aroganta. Intr-un text postat pe blogul sau, Silviu Radu foloseste expresii dure la adresa acestui gen de doctori, numindu-i “javre de oameni” si “ignoranti nesabuiti”, “monstri” care se cred mici Dumnezei, fiindca tin in maini vietile unor oameni: “Ce natie de monstru zace intr-un om care se crede mai presus decat un altul, doar pentru ca este Medic? Domnilor Doctori voi nu va mai aduceti aminte ce fel va simteati atunci cand erati copil si va duceati cu parintii la medic? Asa repede uitati ce stare de umilinta simteai atunci cand doctorul se repezea la parintii tai?

Ce va invata la Facultatea de Medicina de ajungeti sa-i dispretuiti asa tare pe oamenii simplii ? Tu medicule care te comporti in halul asta te mai poti numi om daca in fata problemelor de viata si de moarte ale altor oameni ridici din umeri si spui: ghinion! Nu e treaba mea!

Domnilor Doctori care procedati asa va spun doar atat: nu cred ca poate sa existe acest comportament, cand vorbim de vietile unor oameni. Cand in discutie sunt vietile oamenilor, optiunea nu poate fi decat una…cealalta varianta se numeste crima. Asadar, ca exercitiu de toleranta, poate asa macar incep unii sa priceapa despre ce e vorba, le propun tuturor acestor categorii de medici care se cred rupti din Trupul Mantuitorului sa-si ia copiii in brate, sa-i priveasca in ochi si apoi sa se gandeasca ce-ar face ei daca ar fi in locul batranului de la usa ta? Nu sunteti voi, trimisii Domnului pe pamant sa va intre bine in cap asta… Atat, ignorantilor nesabuiti, atat!

Altfel, toate javrele astea de oameni care procedeaza asa medici fiind spun sus si tare ca au credinta in Dumnezeu, merg la biserica, tin sarbatori, se inchina, spun rugaciuni. Poate sa creada in ceva un om care neaga dreptul la viata altui om? Poate sa creada doar ca el a devenit un mic Dumnezeu. Si s-a umplut lumea de Dumnezei d-astia! Cum de va mai tine pamantul, asta nu pricep!

Aceasta categorie de medici merita tinuta minte, iar peste cativa ani, inregistrarile cu ei tunand si fulgerand impotriva pacientilor sa fie aratate copiilor lor cu mesajul: uite, copile, asta zicea tac-tu acum zece ani. Daca nu te-a crescut si pe tine la fel, poate-l pui sa-ti explice intr-o zi ce natie de monstru e. Ca om nu pare…

Multumesc lui Dumnezeu ca printre ei mai sunt si Medici adevarati care fac cinste profesiei.

Respect pentru acestia …un profund dispret pentru ceilalti”.