ROTARU: ARENDASUL IMB ZICE CA MASINILE MARI NU FOLOSESC DRUMURILE ASFALTATE DIN INSULA, CI CELE DE PAMANT, DECI NU STRICA ASFALTUL

Senatorul PSD de Braila Ion Rotaru spune ca nu prea sunt sanse sa se ajunga la o intelegere cu arendasul Insulei Mari a Brailei, pentru a-si asuma si acesta o cota-parte din cheltuielile pe care le presupune repararea la nesfarsit a drumurilor din zona.

Intrebat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, daca autoritatile judetene nu pot negocia cu arendasul, in conditiile in care toata lumea stie ca utilajele agricole cu care se lucreaza zecile de mii de hectare, precum si masinile de mare tonaj care transporta recolta strica drumurile din Insula, Ion Rotaru a declarat ca intr-o discutie cu reprezentantii firmei respective, acestia i-au spus ca masinile si utilajele lor folosesc cele 2 magistrale de pamant, atunci cand nu ploua, si nu drumurile asfaltate: “Au spus<<Domnule, noi avem paza, cand ploua nu se intra pe drum sa-l strice, dupa ce s-a uscat se intra>>. Deci n-au niciun interes ca sa intre intr-o zona de colaborare, sa-i spunem asa, cu Consiliul Judetean, atat timp cat e vorba si de proprietate, si de administrare. E greu…”.