TUDOSE: PNL BRAILA A AVUT PRESEDINTI DE LA GALATI, FOCSANI SI ILFOV. DACA PERFORMEAZA, POATE O SA AIBA SI DE LA BUCURESTI!

Cascada de ironii la adresa liberalilor, astazi, la conferinta de presa a PSD Braila. Deputatul Mihai Tudose (PSD) i-a luat peste picior pe liberalii braileni, printre altele, in legatura cu faptul ca in ultimii ani, au tot avut ca presedinte PNL Braila persoane trimise de la centru, care proveneau din alte judete: Galati, Focsani si mai nou, Ilfov.

In plus, el s-a aratat gata sa-l “alfabetizeze” pe presedintele  interimar al PNL Braila, Marian Petrache (presedinte al CJ Ilfov), dupa ce acesta a intrebat retoric ieri, in cadrul unei conferinte de presa, cine a mai vazut fabrici cu capital de stat profitabile, in Romania. Petrache  a criticat optiunea economica a social – democratilor pentru infiintarea unor firme cu capital de stat si a spus ca PSD-ul vrea astfel de fabrici ca sa aiba unde sa-si plaseze clientela politica, pentru a “suge” bani publici.

Ca raspuns, Mihai Tudose a spus astazi ca atunci cand este vorba despre dezvoltarea economiei, oferta electorala a PNL pentru judetul nostru se concretizeaza doar in “incurajarea partii turistice, in sensul ca din cand in cand isi pun cate un presedinte din alt judet si acesta, venind aici, incurajeaza venitul din incoming la Braila”: ”Eu inteleg ca nu mai vrea nimeni sa faca nimic si ca probabil o sa trebuiasca sa asteptam niste extrateresti, ca sa reindustrializeze Braila.

Noi ne-am propus sa facem acest lucru! Daca noi vrem sa facem patru fabrici, iar domniile lor spun ca nu trebuie sa le faca statul, trebuie sa le faca altcineva, e in regula. Stiu ca e greu de inteles de la niste partide care au facut parte din acel CDR care a inchis cam tot ce se putea inchide prin Braila…

Eu nu inteleg care este oferta lor pentru Braila. Credeam ca ne batem in proiecte. Aruncam teme false pe piata, tinem oamenii ocupati si incurajam veniturile din incoming.

E cam al treilea presedinte PNL Braila din afara judetului. Au avut de la Galati, de la Focsani, acum ne-am mutat la sectorul agricol Ilfov. Cred ca daca performeaza, o sa aiba chiar de la Bucuresti!”.