TUDOSE: SA DECIZI ALOCAREA A 50.000 DE EURO PENTRU INCHIRIEREA UNEI NOCTURNE DUREAZA 5 MINUTE. DUPA AIA VIN ANI DE PROCESE

Deputatul PSD de Braila Mihai Tudose considera ca primarul Marian Dragomir a facut bine refuzand sa aloce 50.000 de euro, pentru inchirierea unei instalatii mobile de nocturna, fara de care meciul meciul ACS Dacia Unirea Braila – CSU Craiova, din cadrul optimilor Cupei Romaniei, nu se poata desfasura in orasul nostru. Tudose si-a argumentat pozitia explicand ca lucrurile trebuie gandite intr-o ordine fireasca, respectiv intai trebuie reabilitat stadionul municipal si abia apoi poate fi dotat cu o instalatie proprie de nocturna, astfel incat sa poata gazdui si meciuri care se joaca pe inserat: “Trebuie o decizie bine fundamanenta legal, fiindca daca incepi sa faci acum, peste noapte, <<hai sa dam 50.000 de euro din bugetul Primariei ca sa inchiriem nocturna>>, asta dureaza 5 minute decizia si dupa aia, cativa ani de procese.

Pai e numai asta: daca o inchiriez ce fac, din sursa directa? Trebuie sa fac licitatie, ca sa o inchiriez. Cand platesti banii astia, nu poti sa-i platesti prin achizitie directa, din sursa unica”.