CODRUTA NEDELCU: PRIN MAJORAREA TAXEI DE SALUBRITATE, NOI PLATIM PENTRU IMPOTENTA PRIMARULUI!

Directorul organizatiei ARIN, Codruta Nedelcu, sustine ca este majorarea taxei de salubritate, de la 1 ianuarie 2017, la nivelul municipiului Braila, acopera de fapt “impotenta” primarului, care nu a luat masurile necesare pentru a se proceda la o colectare selectiva a deseurilor. Nedelcu a comentat in acest fel declaratiile edilului sef, Marian Dragomir, potrivit caruia Municipalitatea este obligata sa mareasca taxa de salubritate, pentru ca a crescut cantitatea de deseuri colectata de la populatie si s-a reciclat foarte putin, iar aceasta cauza, trebuie platite penalizari.

<<De fapt, platim IMPOTENTA primarului! In mod normal, aveam ca „sarcina” colectarea selectiva a gunoiului, „la groapa” urmand sa ajunga de fapt o cantitate MULT redusa; restul, ar fi trebuit sa fie reciclat! Din cauza ca Primaria s-a incapatanat CU INTENTIE sa nu ia masurile necesare pentru colectarea selectiva, NA! acu’, fraierii de braileni trebuie sa plateasca mai mult! Sa le fie de bine! domnia si prostia se platesc!>>, scrie Codruta Nedelcu, intr-un comentariu pe o retea de socializare.

Amintim de la 1 ianuarie 2017, taxa de salubritate pe care o vor plati brailenii va creste de la 7,15 lei/persoana/luna, la 11 lei/persoana/luna.