DESI IUGULESCU TREBUIA REEVALUAT CEL TARZIU IN NOIEMBRIE, CJ A LASAT-O PE DECEMBRIE SI ACUM AMANA PANA IN IANUARIE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, a declarat astazi ca reevaluarea managerului Spitalului Judetean, dr. Mihail Iugulescu, va avea loc in luna ianuarie a anului 2017, intrucat „nu mai este timp” sa se faca luna aceasta. Potrivit legii, reevaluarea lui Iugulescu trebuia facuta in termen de 6 luni dupa ce acesta a primit calificativul “satisfacator”, la ultima evaluare care i-a fost facuta. Lui Mihail Iugulescu i s-a respins contestatia in luna mai si ca atare, managerul ar fi trebuit reevaluat cel tarziu in noiembrie. Luna trecuta, insa, presedintele CJ a declarat ca managerul Spitalului Judetean va fi reevaluat in decembrie, iar astazi, a vorbit despre luna ianuarie.
In rest, presedintele Chiriac da asigurari ca odata cu reevaluarea, va schimba si criteriile de performanta pentru managerul Iugulescu, iar daca acesta nu si le asuma, e problema lui: “Criteriile de performanta se vor schimba in functie si de noul contract al Spitalului Judetean cu Casa de Asigurari de Sanatate, si vor fi impuse alte criterii. Tocmai de-asta se face si evaluarea. Si aceste criterii trebuie asumate si de domnul manager. Nu isi asuma aceste criterii, intram in alta procedura, de neasumare si vedem ce hotarare va lua domnul manager”.
Chiriac a mai spus ca in prezent, dr. Mihail Iugulescu este in concediu.
Precizam ca in primavara anului 2017, oricum ii expira contractul managerului Iugulescu, iar acesta a declarat ca nu mai este interesat de un nou mandat.