MARIOARA NISTOR: VECHII MEMBRI PDL BRAILA SUNT TINUTI SUB PAPUC DE VECHIUL PNL

Presedintele PMP Braila, Marioara Nistor, a lansat astazi un atac la adresa organizatiei liberale locale, declarand ca aceasta e in haos si ca vechii membri PDL “sunt tinuti sub papuc” de vechiul PNL. Marioara Nistor scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca partidul sau este o alternativa mai buna decat PNL, iar liderul PMP Traian Basescu este o varianta mai buna de premier decat cea a liberalilor, respectiv Dacian Ciolos.: <<In acest moment, PNL este un partid cuprins de haos, un partid in care vechii membri ai PDL sunt tinuti sub papuc de reprezentantii vechiului PNL. Au adus un presedinte interimar de la vechiul PNL, au conducere in care vechiul PNL decide.

L-am cunoscut mai bine pe Traian Basescu in aceasta perioada de cand a avut loc fuziunea intr-un singur partid, PMP. Inteleg astazi de ce romanii au avut incredere in el in doua randuri pentru a-l vota presedinte si ii inteleg pe “basisti”, cei care l-au sustinut cu tarie.

Electoratul vechiului PDL are cu cine vota, au in PMP un partid care duce mai departe viziunea lui Traian Basescu. Impreuna cu ei, putem ca dupa alegeri sa sustinem un premier cu experienta, un premier care stie ce are de facut pentru Romania, Traian Basescu>>.