S-AU PUS IN VANZARE BILETELE PENTRU MECIUL DACIA UNIREA – CSU CRAIOVA, CARE SE JOACA LA BUZAU. SE ASIGURA TRANSPORT GRATUIT PENTRU PRIMII 300 DE SUPORTERI CARE CUMPARA BILET

Conducerea clubului de fotbal Dacia Unirea ii anunta pe suporterii braileni ca s-au pus in vanzare biletele la meciul CSU Craiova, din cadrul Cupei Romaniei – meci care, in lipsa unei instalatii de nocturna pe stadionul municipal, se va desfasura la Buzau. Intr-un comunicat de presa, oficialii Daciei Unirea ii mai informeaza pe cei interesati sa vada meciul ca pentru primii 300 de suporteri care isi procura un bilet, se asigura transportul gratuit la meci: “S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Dacia Unirea – CSU Craiova! Clubul nostru asigura transportul gratuit la meci pentru pentru primii 300 de suporteri care isi procura un bilet.

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar detalii despre achizitie si transport se regasesc pe pagina de Facebook a Daciei Unirea. Bineinteles ca cei care nu opteaza pentru transportul nostru, pot ajunge la Buzau si pe cont propriu.

Totodata, fostii mari jucatori din perioada de aur a fotbalului brailean au acceptat invitatia de a merge la Buzau pentru a sustine elevii lui Alin Pinzaru in incercarea de a elimina CSU Craiova din Cupa Romaniei. Clubul nostru are onoarea de a le asigura transportul si intrarea gratuita la meciul de marti.

Asteptam suporterii braileni sa fie alaturi de eroii fotbalului de ieri si de azi si impreuna, sa conducem Dacia Unirea spre o revansa pe care o asteptam de 23 de ani!”.