SIMIONESCU: NOUA ECHIPA DE PARLAMENTARI AI BRAILEI ESTE UNA BUNA. SE PUTEA SI MAI RAU, DUPA REDISTRIBUIRE

Liderul PSD Braila Aurel Simionescu este de parere ca noua echipa de parlamentari ai Brailei este una buna, daca ii ia in calcul pe acei senatori si deputati pe care ii cunoaste personal. Simionescu a declarat ca singura pe care nu o cunoaste pe dr. Antoneta Ionita (PNL), insa restul parlamentarilor de Braila sunt persoane pe care le stie de mult timp si care, in opinia sa, pot lucra impreuna: “Eu, sincer, n-o cunosc pe doamna Ionita, n-am avut vreodata legatura cu dumneaei – nici nu mi-am dorit, ca si profesiune, sa ajung acolo -, dar banuiesc ca de pe pozitia dumneaei de sef la UPU si dupa aceea, de medic de familie, pe zona de Sanatate probabil ca va avea un cuvant de spus, un cuvant profesionist. Pe ceilalti colegi ii cunosc pe toti de ani multi si eu cred ca este o echipa buna si o echipa care poate fi armonizata si care se poate armoniza pentru proiectele Brailei”.

Intrebat daca ar fi putut sa fie mai rau, avand in vedere unii dintre candidatii care ar fi putut iesi parlamentari la redistribuire, Simionescu a spus razand: “Da, probabil ca ar fi putut fi si alta varianta”.

Amintim ca noua echipa de parlamentari ai Brailei este formata din senatorul Ion Rotaru (PSD), senatorul Mihai Ruse (ALDE), deputatii Mihai Tudose, Nicu Nita si Emilia Meirosu (PSD) si deputatii  Antoneta Ionita si Vasile Varga (PNL).