SIMIONESCU: POVESTEA CA PSD E VOTAT DE RURAL SI DE BATRANI NU MAI E VALABILA. AM OBTINUT CAM ACELEASI PROCENTE IN MUNICIPIU SI IN JUDET

Aurel Simionescu, cel care a fost seful campaniei PSD Braila, este multumit de modul in care s-a organizat partidul sau la alegerile parlamentare in ziua votului, atat in sectiile de votare, pentru a asigura corectitudinea scrutinului, cat si la sediul social-democratilor, unde s-au centralizat rapid toate datele din teritoriu si unde numaratoarea paralela, finalizata chiar in noaptea de duminica spre luni, a dat rezultate foarte apropiate de cele oficiale.

Pe de alta parte, Simionescu atrage atentia celor care continua sa vorbeasca despre faptul ca PSD-ul ar fi votat de oameni saraci si de batrani, ca situatia s-a schimbat radical si ca realitatea este cu totul alta, asa cum o arata si cercetarile de piata facute in perioada electorala: ”Si la Braila, povestea ca a votat ruralul, ca au votat batranii, ca PSD este un partid care obtine voturile numai de la un anumit segment al populatiei, nu a mai fost. Ma uitam acum – o sa avem o analiza mai amanuntita pe sectii de votare, pe localitati – ma uitam acum la municipiu, ca in 67 de sectii de votare din cele 141, am obtinut peste 60%. Deci nu se pune problema ca undeva… in alta parte… rezultate, etc. Practic, municipiul a fost foarte aproape de judet, ca si rezultat, ca si procent – si asta ne-a dovedit ca in organizatiile noastre, colegii nostri au lucrat, au incercat sa faca tot ce este posibil pentru a obtine rezultate foarte bune.

Exista sectii slabe si in municipiu, exista si comune in care am obtinut rezultate semnificativ sub media judetului. Dupa 1 ianuarie incepem o campanie in care va trebui sa reconstruim niste organizatii”.