DRAGOMIR: CE DACA ASFALTARILE COSTA 2 MILIOANE LEI INTR-O COMUNA CA VICTORIA? LA BRAILA, SE VOR REPARA TOATE STRAZILE CU 2,39 MILIOANE LEI!

Primarul Brailei, Marian Dragomir, nu considera ca este vreo problema in faptul ca Municipalitatea a alocat anul trecut 15 milioane lei pentru plombari si reparatii strazi si la finalul licitatiei, zilele acestea, contractul a fost adjudecat de firma CRICONS cu numai 2.396.000 lei, fara TVA.

Dragomir a explicat astazi ca aceasta este legislatia in vigoare in Romania, la ora actuala, castiga licitatia cel ce ofera pretul cel mai mic si ca atare, trebuie sa se bazeze pe faptul ca se vor repara toate strazile din municipiu, cu suma amintita: “Aceasta este, sa spunem asa, cererea-oferta, estimarea proiectantilor…”.

Informat ca, spre comparatie, numai in comuna Victoria se fac asfaltari de 2 milioane de lei si intrebat daca nu i se pare totusi mult prea mica suma cu care sustin reprezentantii CRICONS ca vor repara toate strazile din municipiu, edilul sef a spust: “Eu am sa ma bucur acum ca au venit cu un pret foarte scazut; daca veneau cu un pret mai mare, aveam comentarii, ca la deszapezire. Vor fi obligati sa le faca”.

Atentionat ca din perioada in care s-a demarat licitatia, anul trecut – cand s-a stabilit si amploarea lucrarilor -, s-a inmultit semnificativ numarul gropilor din oras, primarul a ramas la aceeasi convingere: “O sa le faca. Nu e problema mea unde e profitul lor”.

De unde vine siguranta lui Marian Dragomir, vedeti aici: