11 MARTIE, BRAILA – “AUTOVINDECAREA “. CURS PENTRU SUFLET, CU DIMITRIA PUCHIU

In data de 10-12 martie, Dimitria  Puchiu, specialist in energoterapie si informatie energetica, realizator al emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE”, se va afla in Braila, pentru a sustine cursul “Autovindecarea” si pentru a face sedinte de vindecare individuale.

Dimitria Puchiu se lanseaza in premiera, in acest an, in activitati ce tin de predarea vindecarii si autovindecarii in cadrul unor cursuri structurate, continand partea de teorie, dar si practica propriu-zisa, dupa ce ani la rand s-a concentrat pe calatoriile initiatice si pe explicarea si predarea unor cunostinte de acest tip direct “in teren”.

<<A venit momentul sa va impartasesc o parte din cunoasterea revelata si sub forma “Cursurilor pentru Suflet”. Chiar daca in cadrul Calatoriilor Initiatice sunt incluse Cursuri pentru Suflet intr-o varianta dinamica si transmit informatii accesate in locuri energetice si informationale din Romania si strainatate, am ales sa va daruiesc din cunoasterea primita prin accesarea Sursei si celor care nu au avut posibilitatea sa fie cu mine in acele calatorii.

Inclusiv denumirea “Cursuri pentru Suflet” mi-a fost revelata intrunul din Locurile Sacre atunci cand am cerut sa fiu inspirata cum as putea defini succint activitatile pe care le desfasor in aceasta viata. Textual, mesajul a fost: “Cursuri pentru Suflet, NU pentru Minte”. Deci informatiile pe care le percep pentru a fi transmise sunt receptionate prin suflet (=Structura noastra Informationala care este vesnica si care ne defineste) apoi traduse si sintetizate de minte.

Toate informatiile raman in voi active fara sa le memorati, caci sunt destinate Sufletului, nu Mintii.

Aceste informatii odata constientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informationale pana la nivel celular, ADN. Prin urmare, va invit sa veniti cu Sufletul deschis pentru a retine in Structura voastra Informationala cunoasterea transmisa pentru a va fi mai usor sa va “amintiti CE Sunteti”.

Incep seria “Cursurilor pentru Suflet” cu datele necesare si utile, sintetizate in ”Cursul de AUTOVINDECARE”. Pe parcursul acestui curs va prezint practic, experimentand impreuna tehnica de autovindecare pe care am trait-o. Am descoperit si experimentat AUTOVINDECAREA prin corpul meu. Ceea ce va prezint sunt experiente si trairi personale.

Autovindecarea se produce prin Echilibrarea tuturor corpurilor: *corp fizic; *corp mental; *corp emotional; *corp spiritual ( Structura Informationala). In timpul cursului vom face meditatii si initieri>>, declara Dimitria Puchiu.

Cursul are loc in BRAILA  in data de 11 martie 2017 , orele 10:00 – 18:00. Tariful pentru curs este de 160 lei/ persoana.

De asemenea, in data de 10 si 12 martie 2017 se fac sedinte individuale de vindecare (15-30 minute/ sedinta), cu programare prealabila. Tariful pentru o sedinta individuala este de 100 lei.

Rezervari se pot face la telefon 0212303122 sau 0720831965.

Inscrierile la curs se realizeaza doar in momentul achitarii tarifului amintit.

Termen de inscriere este pana in data de  7 martie. Dupa aceasta data, se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile. Detaliile pentru efectuarea platii (se face numai in contul bancar al societii ) se vor comunica celor interesati.

Locatia va fi comunicata in data de 9 martie persoanelor inscrise.