24 FEBRUARIE, TEATRUL ”MARIA FILOTTI” – ”INDRAGOSTESTE-TE DE DRAGOBETE”

Vineri, 24 februarie, la ora 16:00, la Sala Avantgarde a Teatrul ”Maria Filotti” Braila se va desfasura manifestarea intitulata ”Indragosteste-te de Dragobete”.

<<Sarbatoarea Dragobetelui, din 24 februarie, face parte din traditia magica a poporului roman si din credinta in reinnoirea ciclica a lumii. Intr-un dialog muzical si poetic de dragoste ne invita Flori Popa, Wanessa Radu si Zane Jarcu, actori ai teatrului brailean, iar in registrul muzicii populare vor fi prezente Marta Oprea si Maria Ciocan. Grupul de Folk ”Generatii” si Trupa ”Antic” vor darui publicului frumoase piese muzicale romanesti de dragoste.

Va poftim, cu drag, la  atelierele cu participare gratuita de confectionat martisoare coordonate de cadrele didactice de la Liceul de Arte ”H. Darclee”.

De ziua lui, a Dragobetelui, oferim premii pentru toti cei care participa la ”Indragosteste-te de Dragobete”, dar si pentru cei care isi sarbatoresc onomastica – Draga, Draguta, Dragos, etc.  sau ziua de nastere.

In deschiderea programului va avea loc un moment muzical special, creat pentru spectatori, asigurat de elevii si profesorii claselor cu profil muzical de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee”>>, anunta organizatorii, respectiv Primaria Municipiului Braila si Teatrul ”Maria Filotti.

Regizorul evenimentului este managerul Teatrului ”Maria Filotti”, Lucian Sabados.

Intrarea se face pe baza de invitatii.