CIRC IN CJ BRAILA, CU DRAGHINCESCU SI NECHITA: DESPRE POLITICA SI CASTRAVETI

Serialul de tragi-comedie “Nicio sedinta de Consiliu Judetean fara scandal” a continuat astazi la Braila, cu un noi episoade, unele dintre acestea avandu-i ca protagonisti pe Simona Draghincescu (PND) si Ovidiu Nechita (PNL).

Unul dintre episoade a avut loc cand, la replicile ironice aruncate dintr-un colt al salii de Ovidiu Nechita, Draghincescu a vrut sa-i dea o replica, a dat-o pe politica, iar liberalul nu s-a aratat interesat de “castravetii” pe care, in opinia sa, incerca ea sa-i vanda gradinarului.

“Consilierul de la PNL Nechita este  foarte interesat de  ce s-a intamplat la Consiliul Local. Nu stiu despre ce vorbeste, dar eu, la Consiliul Local am fost interesata foarte mult de activitatea colegului sau Danaila (Alexandru Danaila fost viceprimar PNL al municipiului – n.r.)”, a inceput Draghincescu.

“O luam cu castravetii din nou…” a inceput sa comenteze Nechita, caruia Draghincescu  i-a cerut sa taca.

“Acum vorbesc eu! Cand o sa vorbesti dumneata, vorbesti. Acum e randul meu! Deci continui… dupa care ii transmit ca data viitoare n-o sa mai am 12 candidati la PND, ci o sa am 44 si printr-o regula de 3 simpla…”.

“Domnule presedinte, nu facem campanie electorala aici! Doamna Simona, vorbiti la subiect, nu facem campanie electorala!”

“Probabil la cei 44, voi avea 25% din rezultate…”

“Faceti o platforma!”

“Si mai aduc la cunostinta PNL-ului ca PND cu va fuziona niciodata cu PNL-ul!”

“Doamna, e neinteresant ce spuneti dvs!”.

„Filmul” disputei poate fi urmarit aici: