8 APRILIE, TEATRUL “MARIA FILOTTI” – PRIMA CONFERINTA TEDx ORGANIZATA IN BRAILA. TEMA: “THE TIME IS NOW”

Pe 8 aprilie, la Teatrul “Maria Filotti” va avea loc primul eveniment oficial TEDx organizat in Braila. Conferinta TEDxTraianSq, ce se va desfasura intre orele 11:30-19:30,  este organizata un grup de tineri voluntari braileni, iar tema acesteia este “THE TIME IS NOW”.

“Participantii sunt invitati sa fie activi, sa puna intrebari si astfel, sa deschida schimburi de idei ce stau la baza valorilor pe care TEDxTraianSq le promoveaza – si anume INOVATIE, IMPLICARE ACTIVA si LUCRU IN ECHIPA. Aceste trei valori sunt esentiale in crearea unei comunitati mai deschise dezbaterilor si ideilor noi, in care sunt sustinute necesitatea implicarii active de la o varsta frageda si nevoia actuala de proiecte inovative. Prin urmare, organizatorii isi doresc ca la incheierea evenimentului, participantii sa se simta increzatori in propriile puteri, dornici de cunoastere, dezbatere si lucru in echipa, hotarati de calea pe care vor sa o urmeze”, se arata inr-un comunicat de presa.

La evenimentul din aprilie sunt asteptati 6 speakeri,  acestia fiind Andreea Lefter (medic, coach pentru medici, membru afiliat al Institutului de Coaching al Universitatii Harvard), Gabriel Lala (ghid, initiatorul Braila City Tour), David Timis (delegat de tineret al Romaniei la ONU, Global Shaper la World Economic Forum, Growth Engine Manager la Google), Mihai Holhos (cel mai popular vlogger roman, avand peste 1 milion de abonati pe YouTube), Giorgiana Vlasceanu (Fondator Codette, comunitatea femeilor in IT din Romania) si Alina Bucur (Manager, Curator & PR  la POINT,PR & Social Media Manager la Triptic Studio).

Conferintele TEDx sunt conferinte TED organizate independent, cu licenta. TED este o organizatie non-profit, ce se ocupa cu raspandirea “ideilor care merita promovate” pe plan mondial.

Evenimentul este gratuit, iar accesul se face pe baza de inscriere pe www.tedxtraiansq.com.