BOSNEAG E DE ACORD CU “VIOLUL” MIRESEI DIN CHISCANI, DAR ROTARU NU SE BAGA: “NU NE OCUPAM DE VIOLURI LA PSD”

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru (foto 1), nu se baga, cand e vorba de “violul” miresei din Chiscani, la care colegul sau de partid, consilierul municipal Sorin Bosneag (foto 2), se arata gata sa fie parte (foarte) activa.

Metafora “violului miresei” a fost lansata ieri de catre consilierul judetean Marian Sirbu, cu referire la faptul ca in CJ s-a aprobat asocierea cu comuna Chiscani si cu Municipalitatea, in vederea constituirii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara  de Cooperare si Parteneriat Local a statiunii Lacu Sarat, in contextul in care alesii din Chiscani respinsesera in unanimitate proiectul, intr-o sedinta de saptamana trecuta.

“Noi organizam nunta, dar mireasa nu vrea. Ce facem, o violam?”, a intrebat ieri Sirbu (PNL).

Sorin Bosneag – care este directorul firmei care administreaza lacul sarat din statiunea cu acelasi nume si ca atare, este direct interesat de modernizarea si dezvoltarea acesteia – a raspuns intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, cateva ore mai tarziu: “Da, daca numai asa vrea sa… faca copii!.

Ion Rotaru este mai rezervat, insa, cand se pune problema de facut copii si crede ca prin faptul ca s-a inghesuit la “violul miresei”, in loc sa-i lase pe altii sa incerce sa o ia la sentiment si sa o convinga cu vorba buna, Bosneag, sange fierbinte, duce in derizoriu toata nunta.

L-am intrebat pe liderul PSD daca nu cumva Sorin Bosneag s-a repezit sa accepte varianta rezolvarii situatiei in stil machoman, bazandu-se ca la o adica, el o sa faca pasul in spate si o sa lase sa se ocupe de “viol” generatia tanara din partid, adica “mirii” – respectiv presedintele CJ, Iulian Chiriac si primarul Brailei, Marian Dragomir, cei carora mireasa din Chiscani le spusese “da”, dar pe care i-a lasat la altar cu ochii-n soare – ma rog, in lumanare. Nu de alta, dar unii cred ca numai gura e de Bosneag, fiindca ieri, la votul dat pentru viol… pardon, pentru asociere, acesta s-a abtinut de la a-si exprima optiunea, ca sa nu se interpreteze ca „e pe interes”.

In ceea ce-l priveste, Rotaru a spus clar astazi ca el, unul, nu este dispus sa le tina lumanarea: „Imi pare rau, nu ne ocupam de violuri la PSD. E problema celor care fac astfel de afirmatii sa si explice. Evident ca la asemenea nivel, nu poti sa pui problema de aceasta maniera si nu cred ca e normal si firesc. Nu stiu pe ce se bazeaza domnul Bosneag, dar eu o sa ii atrag atentia ca atunci cand exista provocari de genul acesta, este bine sa nu raspundem, pentru ca sunt teme importante, care poti fi duse in derizoriu, prin asemenea atitudini”.

Cum e cu violul la PSD vedeti aici: