28 APRILIE, BIBLIOTECA „PANAIT ISTRATI” – ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADOLESCENTI “POVESTI IN CONSTRUCTIE”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza Atelierul de dezvoltare personala pentru adolescenti “Povesti in constructie”, incepand cu data de 28 aprilie, ora 14:00. La Atelier sunt invitati tinerii preocupati de dezvoltare personala si sociala, de exprimare creativa, care vor sa-si dezvolte increderea in ei si sa incerce lucruri noi.

Vor fi 6 intalniri saptamanale, coordonate de Elisaveta Draghici, restaurator in cadrul Bibliotecii si specialist in dezvoltare personala. Metodele folosite sunt: Scenariul Metaforic (abordeaza permisiv si indirect rezolvarea unor probleme), Blackout Poetry (transforma in poezie texte “banale”) si Writing Theatre (metoda de scriere de scenarii de teatru). Obiectivul este acela de a folosi instrumente de educatie non-formala, ca modalitate de expresie si dezvoltare personala, de a stimula implicarea activa a participantilor si de a aduce un plus in procesul de invatare „clasic”, cultivat de scoala.

Atelierul “Povesti in constructie” este gratuit. Inscrierile se fac la tel.0239626128 (int.141) sau la Punctul de Inscriere al Bibliotecii.