POPA: PIATA CONCORDIEI ESTE UN DEZASTRU, O RUSINE PENTRU BRAILA. CLIENTII O OCOLESC, DIN CAUZA LIPSEI MICROCLIMATULUI

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL), a declarat astazi ca Piata Concordiei este un “dezastru” si i-a cerut primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD), sa ia masuri pentru asigurarea unor conditii civilizate de comert in zona amintita. Popa apreciaza ca daca tot platesc taxe, comerciantii din piete au si dreptul la niste conditii “primitoare”.

Ca atare, liberalul spera ca daca edilul tot anunta public, periodic, ce planuri mari are pentru modernizarea pietelor, ar fi cazul sa se si tina de cuvant: “Pentru a se percepe aceste taxe, atat comerciantii, cat si clientii, trebuie sa aiba conditii omenesti, primitoare, in piete. Va rog sa aveti in vedere in primul rand Piata Concordiei, care este un dezastru, o rusine pentru municipiul Braila, mai ales ca ar trebui Piata Concordiei sa rivalizeze – pastrand proportiile – cu Piata Amzei din Bucuresti.

Va rog foarte mult sa luati in consideratie si alt aspect: in Piata Concordiei vadul comercial s-a modificat. De aceea, este necesar ca viitorii clienti sa aiba cat de cat conditii accepabile. Clientii ocolesc Piata Concordiei dintr-un singur punct de vedere: lipsa microclimatului”.