CRACIUN: TOTI POTENTATII ZILEI AU TERENURI IN CHISCANI. PREFECTI, SUBPREFECTI, GENERALI, COLONEI, SE STIU EI…

Fostul primar al Chiscaniului, Ion Craciun (UNPR), este convins respingerea in Consiliul Local a proiectului de hotarare ce viza crearea unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara intre CJ, Primaria municipiului si comuna amintita, pentru dezvoltarea statiunii Lacu Sarat, s-a facut prin manevrarea din umbra a consilierilor locali. Craciun – care acum este el insusi consilier local – a declarat pentru MD Press ca unii dintre alesii comunali sunt “manevrabili” pentru ca au facut “matrapazlacuri” cu terenuri si acum, cei care i-au platit pentru acestea, ii folosesc dupa bunul plac.

Consilierul UNPR spune ca de-a lungul anilor, toti “potentatii zilei” au cumparat terenuri in padurea Stejaru sau in Chiscani, prin mijloace mai mult sau mai putin legale – incepand cu generali si colonei, si terminand cu prefecti si subprefecti.

Craciun ne-a asigurat ca stie ce vorbeste, fiindca toti acestia platesc taxe si impozite la Primaria Chiscani, pentru terenurile respective: “Eu vreau sa fiu sincer: tot chiscanenii au vandut padurea Stejaru si platforma industriala. Deci problema mare este la Chiscani, ca sunt manevrabili, datorita faptului ca-i are de urechi cu terenuri si cu tot si astia voteaza la comanda. Eu vorbesc foarte clar, sa nu credeti ca nu stiu ce vorbesc!”.

Intrebat cine-i are “de urechi” pe consilierii din Chiscani, fostul primar ne-a raspuns: “Cei cu care au furat terenuri! Toti au luat terenuri, si in padurea de la Stejaru si in Varsatura… toti sunt cu terenuri. Toti potentiatii zilei, la toate timpurile, din toate partidele. Ei platesc taxe si impozite pe terenurile respective, deci e ceva clar…

Pe ei ii deranjeaza ca eu am vorbit foarte clar cu ei, adica am vorbit pe fata. Toti au terenuri! Din toate profesiile, toti potentatii zilei sunt detinatori de terenuri la Varsatura. Generali, colonei… pana la ultimul sergent, prefecti, subprefecti, se stiu si ei…

Deci toti sunt manevrabili. Lor sa le fie frica de ce-au facut, ca eu vin si zic: domnule, ai teren, de unde-l ai, cu ce ocazie?”.