DANAILA: FIINDCA PNL N-A MAI FACUT OPOZITIE, IN ULTIMA PERIOADA, PSD-ISTII AU INCEPUT SA SE CERTE INTRE EI

Noul presedinte PNL Braila, Alexandru Danaila, anunta ca de acum inainte, partidul sau va face cu adevarat opozitie PSD-ului, iesind din acea perioada de tacere totala, in care nu a mai comunicat in niciun fel nici cu cetatenii, nici cu presa. Danaila a declarat astazi ca dupa o perioada mai confuza, odata cu alegerea noii conduceri a filialei liberale, el si colegii din echipa sa sunt gata sa-si asume o activitate politica dinamica si o comunicare sistematica a punctelor de vedere ale partidului in legatura cu neregulile din administratia publica, si nu numai.

Ca de fiecare data in ultimii ani, si noul lider PNL a dat asigurari ca acum liberalii sunt uniti, ca vor lucra ca o echipa si ca nu se mai pune problema in termenii “fostul PDL” si “vechiul PNL”: “Exista o singura echipa la partid astazi, toate disensiunile au fost lasate deoparte, de astazi inainte discutam despre PNL si nu mai discutam de alte structuri care au format in trecut acest partid. Astazi, PNL este pregatit sa arate cetatenilor din municipiu si din judet faptul ca reprezinta o alternativa viabila la administratia PSD si faptul ca in perioada urmatoare vom face opozitie constructiva, dar vom sanctiona toate proiectele PSD care sunt menite sa aduca disfunctionalitati in zona administrativa. Ma refer aici la proiecte care vizeaza strict cetatenii. O sa sanctionam cand PDS are derapaje.

In ultima perioada, pentru ca noi n-am mai fost prezenti in conferinte de presa, n-am mai comunicat cu oamenii, nu am mai transmis parerile noastre, cei de la PSD au inceput sa se certe intre ei, nu au mai avut cu cine sa se certe, noi n-am mai reprezentat opozitia…”.

Danaila a mai spus ca o prima dovada a faptului ca PNL a inceput sa actioneze ca un adevarat partid de opozitie a fost  ceea ce s-a intamplat la cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean, cand, urmare a votului impotriva dat de alesii liberali, a fost respins proiectul de hotarare privind aprobarea inventarului domeniului public. Mai multe despre motivele pentru care liberalii s-au pronuntat impotriva la proiectul de hotarare amintit, aici: